Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها -مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی با بیان اینکه در حوزه دانش و حکمت علامه های بزرگ و آیات عظام داریم که باید حداقل یک فیلم سینمایی خوب در مورد آنها ساخته شود، گفت: اگر میراث معنوی یک کشور حفظ نشود، کشور آسیب پذیر می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سید مرتضی صفری در آیین رسمی آغاز فیلمبرداری فصل دوم سریال جلال که در پارک‌موزه شمیم پایداری برگزار شد، با اشاره به اینکه جنگ ترکیبی، باورها و داشته‌های ما و گذشته پرافتخار ما را هدف قرار داده است، اظهار داشت: ملت جدا شده از هویت خود در برابر هر بادی تکان می خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، رفتن به سراغ ژانر تاریخی را در برهه کنونی لازم و ضروری دانست و گفت: تبریز و آذربایجان از صفویه تا انقلاب اسلامی استکبار ستیزی خود را نشان دادند که مقابله با عثمانی ها در صفویه و روس ها در برهه دیگری از تاریخ و همچنین دوران دفاع مقدس باید برای ثبت در تاریخ مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه با هر سختی باید کارهای بر زمین مانده را انجام دهیم، ابراز داشت: برای پروین اعتصامی، تربیت، دکتر مبین، باغچه‌بان و... هر کدام ظرفیت یک سریال فاخر را دارد. بعد از گذشت 41 سال از انقلاب کار فاخر و قابل قبول برای شهید باکری و تجلایی و... نداریم. باید 20 سال بعد را ببینیم که نسل دفاع مقدس و انقلاب اگر بین ما نباشند، نسل بعدی چگونه با دلاوری ها و رشادت ها آشنا خواهند بود؟

وی با بیان اینکه در حوزه دانش و حکمت علامه های بزرگ و آیات عظام داریم که باید حداقل یک فیلم سینمایی خوب در مورد آنها ساخته شود، تصریح کرد: اگر میراث معنوی یک کشور حفظ نشود، کشور آسیب پذیر می شود لذا می‌خواهیم کاری کنیم تا تاریخ و هویت آذربایجان در تاریخ گم نشود.

سریال جلال سنگین‌ترین پروژه صدا و سیمای آذربایجان شرقی بود

صفری با بیان اینکه در سریال جلال 1 از سال 38 تا 29 بهمن 56 را روایت کردیم که با اقبال عمومی مواجه شد، ادامه داد: برای اولین بار یک سریال استانی در سه شبکه ملی و بین المللی پخش شد.

وی با اشاره به اینکه در فصل دوم سریال جلال از 58 تا 62 روایت خواهد شد، افزود: این ایام یکی از پرتلاطم ترین ایام تاریخ تبریز است. در این فصل سه شهید آیت الله قاضی و شهید آیت الله مدنی و شهید تجلایی هر سه بازیگر خواهند داشت.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه با ساخت سریال جلال1 تراز جدیدی در سریال سازی استانها ایجاد شد، گفت: کار خوبی در اعتماد به مراکز استانها و آنتن دادن به استانها صورت گرفت که استانها باید کارهایی را برای رقابت با شبکه سه و یک و... بسازند.

وی با اشاره به اینکه در سریال جلال1 بیش از 204 بازیگر داشتیم که 200 نفر از آنها بومی بودند، خاطرنشان کرد: فصل دوم در سه استان تصویربرداری داریم که 70 درصد بازیگران بومی هستند.

صفری از آغاز تصویربرداری سریال جلال2 در موزه عبرت تهران کمیته ضد خرابکاری خبر داد و گفت: علاوه بر تهران در خوزستان و آذربایجان شرقی فیلمبرداری تداوم خواهد داشت.

انتهای پیام /111/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی سریال جلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی، پیشرفت‌های چشمگیر در سطح کشور را مدیون دانشگاه‌ها و دانشگاهیان دانست و گفت: این پیشرفت‌ها توسط خود دانشگاهیان روایت شود.

مالک رحمتی، چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت، در مراسم گرامی‌داشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، با تاکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، افزود: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنها مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌ها است.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، افزود: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، اشاره کرد و گفت: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، ماموریت اصلی دانشگاه‌ است.

وی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد به دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاوردهای خوبی داشته است.

رحمتی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاوردهای دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • ۱۳ میلیون دلار برای القای تاریخچه ترور و کشتار به ایران و مذهب شیعه | جعل تاریخ در سریال حشاشین
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • علت ممنوعیت سریال مصری حشاشین؛ تحریف تاریخ ایران